Witaj, nieznajomy! [ Zarejestruj się | Zaloguj sięrss

Poradnik pracodawcy RSS Feed

Ogłoszenia dla Poradnik pracodawcy (5)

kucharz1
 

 

Szef kuchni czy kucharz – czy klient widzi różnicę?

W wielu restauracjach ekipa pracująca przy przygotowaniu dań może być zupełnie różna – począwszy od osób, które mają sprecyzowany system pracy i swoich obowiązk...

1029 liczba wyświetleń, 0 dzisiaj

praca_dorywcza1
 

 

Praca dorywcza

Praca dorywcza stanowi główne źródło dochodu dla wielu. Jest to doskonała forma zatrudnienia między innymi dla uczniów czy też studentów. Jest idealnym rozwiąza...

1622 liczba wyświetleń, 0 dzisiaj

female_teenager_writing_in_her_notebook_bld023830
 

 

Młodzież a umowy cywilnoprawne

Młodzież, która ukończyła 16 lat, a nie przekroczyła 18 roku życia, może być zatrudniana pod warunkiem, że wykonywana przez nią praca nie zagraża zdrowiu czy ro...

1673 liczba wyświetleń, 0 dzisiaj

absolwent
 

 

Korzyści zatrudniania absolwentów

Pracodawca, który decyduje się zatrudnić absolwenta bez doświadczenia zawodowego, może uzyskać określone korzyści finansowe. Przede wszystkim pracodawca ma moż...

3444 liczba wyświetleń, 1 dzisiaj

praca-02
 

 

Zatrudnianie – tańszy uczeń i student

Przed podjęciem decyzji o zatrudnieniu pracownika należy głęboko się zastanowić, jaka opcja jest najkorzystniejsza. Ze względu na szereg ulg, do prac sezonowych...

1021 liczba wyświetleń, 0 dzisiaj